Jadłospis 15.09 – 19.09 2025 r.
Pierwsze danie | Drugie danie | |
---|---|---|
Poniedziałek 15.09 |
|
|
Wtorek 16.09 |
|
|
Środa 17.09 |
|
|
Czwartek 18.09 |
|
|
Piątek 19.09 |
|
|
UWAGA:
Jadłospis będzie dostosowany do indywidualnych potrzeb żywieniowych poszczególnych dzieci.
Prezentowany jadłospis może ulec zmianie z powodów technicznych lub zaopatrzeniowych.
Wykaz wszystkich alergenów stosowanych w zakładzie które, mogą znajdować się w posiłkach:
Zboża zawierające gluten, skorupiaki i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne, ryby i produkty pochodne, orzechy ziemne i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (laktoza) orzechy laskowe/migdały, seler i produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne, nasiona sezamu i produkty pochodne, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin i produkty pochodne, Mięczaki i produkty pochodne. Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady.